Esti o virgina insarcinata care vrea sa faca sex si nu stie cum?

Oarecum exasperat de toate cautarile pe subiectul sex virgina sperma insarcinata .... am decis sa lamuresc niste mari probleme existentiale ale unor minori si mai ales minore. In primul si in primul rand specific ca nu reprezint nicio autoritate medicala ... dar probabil informatiile pe care le ofer sunt exacte .... oricum cititorii sa ma corecteze.

Am renuntat sa mai dau explicatiile astea in cadrul labelului " intreaba`l pe nihasa " pentru ca volumul mare de informatie sperie minorii dornici de sex fierbinte acolo jos. Asa ca oarecum ar trebui sa incepem cu niste explicatii legate de subiectul asta tabu.

Pot ramane insarcinata deca ma masturbez? - Nu ... pentru a ramane insarcinata trebuie ca un spermatozoid sa fecundeze ovulul. Spermatozoizii se gasesc in sperma (duh!) asa ca daca nu exista sperma nu exista fecundare deci nu ramai insarcinata.

Poti ramane insarcinata prin sex anal? - E ca mai sus ... ovulul nu se gaseste in zona rectala. Sanse mici exista totusi ca din neatentie sa ajunga niste sperma in zona vaginului (pozitionarea partenerului si asa mai departe) dar probabilitatea de fecundare e foarte mica.

Poti ramane insarcinata de la sex oral? sau Daca inghiti sperma ramai insarcinata? - Nu. Ce legatura are gura cu prefectura?

Cum iti dai seama ca esti insarcinata? - Nu`ti mai vine ciclul - e un semn destul de universal acceptat. Daca exista o oarecare nesiguranta poti sa iti faci si un test ... sunt destul de ieftine si precise.

Daca sunt virgina pot ramane insarcinata? - Nu ai un fel de imunitate daca esti virgina. Poti sa ramai insarcinata chiar si in urma primului contact sexual. Din aceasta cauza exista o sumedenie de metode contraceptive. Protejeaza`te chiar de la primul contact sexual.

Insarcinata cu degetul - Prezenta spermei pe un deget introdus in vagin nu reprezinta cea mai sigura metoda de a ramane insarcinata ... desi exista posibilitatea (redusa ce`i drept).

Cum sa nu ramai insarcinata? - Foloseste metode contraceptive .... Prezervativul si Atinconceptionalele sunt cele mai cunoscute.

A sangerat cand i`am bagat degetul / penisul in vagin ... mai e virgina? ... Nu

Mai sunt virgina? - Virginitatea e o caracteristica psihica mai mult de cat una fizica ... Daca faci sex oral / anal ... psihologic vorbind nu mai esti virgina. Cei cativa mm de tesut (himen) nu asigura puritatea. Ruperea himenului genereaza in general (nu intotdeauna) o sangerare ... asa ca daca ai sangerat dupa un contact sexual ... nu mai esti virgina. Daca nu ai sangerat e posibil ca himenul sa nu se fii rupt: himen elastic sau o penetrare superficiala. Himenul nu e o bariera impenetrabila .... asa ca poti sa ramai insarcinata si daca nu ai sangerat.

Daca te masturbezi mai esti virgin? - Pierderea virginitatii implica contact sexual ... cu o partenera/partener (depinde de orientare sexuala). Asa ca daca te masturbezi esti inca virgin.

Asa de incheiere .... orice problema in zona genitala ar trebui discutata cu un specialist si nu doar pe net. Sfatul meu e ca daca aveti nelamuriri sau intrebari sa apelati la ajutor specializat.

nihasa .... helping young people have sex since 2005™

Comentarii

  1. "nihasa .... helping young people having sex since 2005™"
    :)))) tare asta

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, exact despre aceeasi replica vroiam sa vorbesc si eu. In articolul asta nu imi pare ca ii ajuti sa ajunga la asta, cat ii inveti ce se intampla. Si daca stau sa caute asa ceva pe net, eu le recomand ajutor specializat. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. daca partenerii nu mai traiesc cu spaima ca or sa ramana insarcinati de la sex oral ... automat le`am imbunatatit viata sexuala .... cred eu :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Conteaza ca o faci si o faci bine... Informarea ajuta...

    Bravos!

    RăspundețiȘtergere
  5. mai degraba ii inveti chestii de bun simt.

    RăspundețiȘtergere
  6. Iepure ... te-ai intrecut pe tine insuti :))

    RăspundețiȘtergere
  7. må doare coiu' stâng de la cât am putut sa râd. =))

    O sa trimit postu asta maine pe mail, sa rada tot ubi-u':))

    RăspundețiȘtergere
  8. Si tie ti se intampla.
    Eu am zilnic in statistica de blog cautari dupa "virgina insarcinata" Asa am si ajung aici de altfel.
    Nu stiu ce fac copii astia dar daca googeleaza DUPA sex neprotejat nu stiu daca ajuta. :)
    Oricum, bun articol.

    RăspundețiȘtergere
  9. io cred că n-ai pus bine intrebarea. io cred ca trebuia asa

    Esti o virgina insarcinata care vrea sa faca sex CU CHILOTII PE EA si nu stie cum?

    RăspundețiȘtergere
  10. noh nusth ce sa zic si yo as vrea sa fac sex cu partenerul da imi este frik sa nu raman insarcinata

    RăspundețiȘtergere
  11. pai ce zici sa citesti pe net cum se ramane insarcinata si ce trebuie sa faci pentru a nu ramane. o sa vezi ca unele chestii sunt chiar de bun simt.

    RăspundețiȘtergere
  12. Dupa parerea mea mai intai casatoritiva dupa care faceti...asa nu va mai este frica si nu mai traiti in pacat...cea mai buna metoda.asa k casa de piatra si multi copii Domnul cu voi

    RăspundețiȘtergere
  13. Raspunsul la ultima intrebare este complet gresit?

    RăspundețiȘtergere
  14. m-am dezvirginat cu un fel de plastic si inainte sa mil bag in pizda facuse baie tatal meu si lam spalat acolo daca mi lam bagat se putea sa se afle un spermatozoid si sa raman insarcinatA?

    RăspundețiȘtergere
  15. poti sa ramai gravida daca...ai putina sperma pe deget si ai uitat sa te speli si faci pipi si te stergi?acuma nu radeti k nu toata lumea este atata de informata k voi :-j ;)

    RăspundețiȘtergere
  16. daca nu tia venit ciclu niciodata .........si te masturbezi porti ramane gravida

    RăspundețiȘtergere
  17. ii cea mai mare prostie pe care o aud ca o virgina ar putea ramane insarcinata daca si-ar introduce degetu si pe deget sa fie sperma ...chiar nu sunteti sanatosi la cap ..chiar asa usor credeti ca se fac copii????? ia spuneti-mi ati auzit de vreun caz asemanator vreodata ?pai sunteti nesanatosi cu toti ar insemna ca toate fetele care se duc la bazin sa ramana insarcinate? daca nu sunteti suficient de informati mai bn nu mai bagati ploadele astea fara minte in sperieti .hai bafta .

    RăspundețiȘtergere
  18. iti trebuie ciclu pt a ramane gravida ...prietena mea nu are ciclu deloc nu ia venit niciodata si a facut sex poate sa ramana gravida????????????????

    RăspundețiȘtergere
  19. ....intr-adevar, informatiile sunt de bun augur celor ce de-abia deschid ochii in lumea sexului...dar si eu sunt de parere ca trebuie sa consultati un cabinet de planificare familiala, care va poate recomanda si metoda de contraceptie potrivita. Cand vine vorba de sanatatea noastra, nu trebuie sa ne fie rusine sa ne informam. Take care all!

    RăspundețiȘtergere
  20. sal....exista posibilitatea de a ramane insarcinata chiar daca partenerul nu ejaculeaza in mine?

    RăspundețiȘtergere
  21. am si eu o intrebare..am avut un contact sexual si s-a rupt prezervativul...a scos-o imediat si nu a ejaculat.s-a intamplat cu 8-9 zile dupa menstra.se poate sa raman insarcinata?

    RăspundețiȘtergere
  22. cati ani are prietena ta,daca inca nu i-a venit niciodata? si a si inceput viata sexuala.doamne,frate copchilele din ziua de azi....ma-ta stie?:))

    RăspundețiȘtergere
  23. Normal .De pe la 13 ani , gata .hai ...in scula cu ele , ca alta treaba n-au .

    RăspundețiȘtergere
  24. AM 22 ANI SI NU AM AVUT CICLU NICIODATA MIAM INCEPUT VIATA SEXUALA SI VA INTREB DACA POT RAMANE INSARCINATA FACAND SEX NEPROTEJAT?

    RăspundețiȘtergere
  25. am si eu o intrebare pot ramine insarcinata in timpul ciclului chiar daca partenerul meu a ejeculat in mine si dupa aceea a mers ciclu normal fara nici o problema...Raspundeti-mi va rog

    RăspundețiȘtergere
  26. pai daca ai ciclu normal nu tia intarzaiata deloc nu cred ca trb sa iti faci probleme mai ales daca ai facut sex in timpul ciclului dar cel mai bn trb sati faci un test de sarcina sa fii mai sigura.Ai grija de tine.

    RăspundețiȘtergere
  27. MULTUMESK FOARTE MULT DE AJUTOR

    RăspundețiȘtergere
  28. Atatea intrebari...Toate astea sunt copilarii...Intrebati un copil d 5 ani si o sa va zic elmai multe dekt stiti voi :))))

    RăspundețiȘtergere
  29. Ar fi cazul sa t duci la un doctor dak nu ai avut niciodata ciclu pana la anii astia ... Km grava situatia ...

    RăspundețiȘtergere
  30. Atatea prostii aveti in capul ala si scoateti din gura tot felul d aberatii... Oameni buni|nebuni ganditi inainte sa vorbiti ... E jale mare cu voi!!!!Doamneee mare e gradina ta !!!Nu mai pacatuiti atata si tineti-va barbatii|femeile langa voi k d asta fac c fac si isi fac d cap!!!Aveti grija la c va mai ganditi,dar makr spuneti si voi ceva mai proaspat :)))

    RăspundețiȘtergere
  31. Barbatii nu sunt in stare sa satisfaca o femeie !!!Si d asta apeleaza la vibratoare si tot felul d cacaturi !!!,degete etc ... :))))

    RăspundețiȘtergere
  32. poti ramine insarcinata atunci cind baiatul ejeculeaza in tine in timpul ciclului? sunt sanse sau nu????

    RăspundețiȘtergere
  33. sal...am o intrebare..daca am ejaculat putin pe posteriorul prietenei mele iar ea atunci avea chilotii dati intr-o parte si pantalonii scurti...ce ziceti..exista vreo sansa sa ii fi ajuns sperma la vagin si sa ramana insarcinata??

    RăspundețiȘtergere
  34. pls ast un rasp urgent....

    RăspundețiȘtergere
  35. aaa....am uitat sa precizez...prietena e inca virgina ..deci nu a fost vorba de penetrare...pls ast rasp..

    RăspundețiȘtergere
  36. faceam dragoste cu prietenu meu si la iesire din vagin el a simtit k a ejaculat,dar nu avea nici o urma de sperma pe penis, ce raspuns ne dati?ady

    RăspundețiȘtergere
  37. vreau sa fac sex cu cineva sunt din arad am 14 ani si sunt baiat

    RăspundețiȘtergere
  38. lol ultima a fost geniala
    well 1 nu tiai lasat nume adresa etc
    2 daca lasai si daca te contacta cineva existau sanse sa spuna ca e fata si sa dai de un baiat :))well nu conteaza nu nu ai precizat cu cine vrei sa faci sex =))

    wtf revenind la subiect multi nici nu stiti sa scrietei corect si postati aici intrebari sau va dati a tot stiutori alti scrieti de dumnezeu femei barbati dar scrieti ca niste copii de clasa a 2-a care doar ce au descoperit calculatorul alfabetul si doar ce au auzit si ei despre sex...

    anyway foarte amuzante intrebarile :))

    RăspundețiȘtergere
  39. poti ramane insarcinata dupa un contact sexual, chiar daca inca sunt virgina?

    RăspundețiȘtergere
  40. Cum mai esti virgina DUPA un contact sexual?

    RăspundețiȘtergere
  41. Buna, am facut sex neprotejat cu prietena mea la început ( am băgat-o de 2) si dupa am pus prezervativul pe penis. Daca ea prezenta urme de sperma pe buze si prezervativul nu era spart! Este riscul sa rămână însărcinată?

    RăspundețiȘtergere
  42. Buna, am facut sex neprotejat cu prietena mea la început ( am băgat-o de 2) si dupa am pus prezervativul pe penis. Daca ea prezenta urme de sperma pe buze si prezervativul nu era spart! Este riscul sa rămână însărcinată?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!