sex cu nihasa 06

Dupa cat timp e socially acceptable sa te culci cu un tip/a?

Se spune ca o tipa stie din primele 3 minute (parca asa am retinut) daca se va culca sau nu cu tipul respectiv. Un barbat probabil stie asta dupa primele 2 secunde ( asta stiu sigur). Asa ca de ce tipa poate sa iasa din toata intamplarea asta usuratica sau curva?

De ce se amageste singura o perioada de timp ca apoi sa se multumeasca cu 3 minute de sex murdar (j/k)? De ce? Pana acum a fost clar ca nu am de gand sa vorbesc sau nu am vorbit despre aventurile de o noaptea .... alea or sa aiba un capitol special.

Nu va indemn acum sa faceti sex din primele 20 minute de cand v`ati cunoscut ... dar nici intr`o saptamana sau doua nu o sa cunoasteti modul in care gandeste persoana de langa voi. Astfel tot la atractie fizica ne intoarcem ... atractie fizica/ tensiune sexuala care exista din prima clipa in care v`ati cunoscut. De fapt daca stau sa ma gandesc ... cam asta se intampla la tipi ... la tipe probabil sta altfel treaba .... trebuie sa existe incredere. Desi nu stiu cat de mult ajuta increderea asta la atingerea orgasmului ... dar sunt optimist.

De fapt inteleg ... cred ca. Tocmai calitatea asta indoielnica a sexului o face pe fata sa zaboveasca. Se observa ca articolul asta daca era scris pe o foaie alba iese cu multe sagetute si stersaturi. Stiu ca eram curios sa fac un sondaj despre cat timp trebuie sa astepte cineva pana la inceperea unei relatii sexuale cu partenera .... dar niciodata nu mi`au trecut prin si motivele.

Pana acum din putul gandirii am zis ca tipul trebuie sa aiba un anumit nivel de credibilitate si ceva prestanta (intelegeti ce vreau sa spun). Cu alte cuvinte ma grabesc sa afirm ca de fapt depinde de voi tipilor. Dar nu e adevarat. Exista si acest factor social care inclina intr`o parte sau alta balanta.

Factorul social cred ca poate sa fie de 4 feluri : relogios (nici nu are rost sa intru in chestia asta), etnic (same), social global si social personal. Sincer sunt in pana de idei si nu stiam cum sa le spun. Cand am zis social global ma gandeam la cum raporteaza ea asta la nivelul societatii in care traieste. In schimb la social personal ma gandem mai mult la grupul de prietene/ prieteni care o inconjoara. Adica viziunea sexuala a grupului din care faci parte ti se transmite si tie.

Ma bate gandul sa vorbesc si despre statut social ( bogatie / saracie ) si alte fericiri din astea ... dar deja as vorbi sefeuri nefiind in contact cu nici o extrema.

La fete e acest intreg proces care pana la urma dezgoleste atingerilor un corp senzual. La tipi povestea sta altfel. Este perioada maxima de timp in care se asteapta sa faca sex. Ideal e ca aceste doua perioade de timp sa se includa perfect altfel pot exista tensiuni sexuale destul de puternice pentru o relatie firava.

Astea fiind zise ... cred ca as putea sa fac si o forumula ... dar cred ca nici la batranete n`as fi in stare sa determin eroarea de calcul. Mai jos e si un poll asa de amuzament.

De obicei cat timp trece pana faci sex cu noul/noua partener/a ?
Free polls from Pollhost.com

Comentarii

  1. si unde-i formula aia,sau inca n-ai elaborat-o.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu exista un standard ... ma refer la oamenii cu ceva minte in cap ...

    RăspundețiȘtergere
  3. n-ai nicio optiune de "depinde.."
    si...depinde...

    RăspundețiȘtergere
  4. rusoaicele spun ca daca un baiat nu se culca cu ele de la prima intalnire el este un pampalau...

    RăspundețiȘtergere
  5. am zis " de obicei " adica in general adica o mica medie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi se pare mie sau concluzia poll-ului tau este ca majoritatea celor care au raspuns au mintit? Cel mai mic procent la fete corespunde celui mai mare procent la baieti si invers. Ceea ce inseamna ca fetele se dau mai caste decat sunt si baietii mai irezistibili :)

    RăspundețiȘtergere
  7. de ce este considerata o usuratica?..pt ca tot voi baietii o faceti asa..kiar daca este vorba de placerea amandorura

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu actuala "relație" am făcut sex în prima seară și uite că și după doi ani... ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Optiunea "depinde" = "refuz sa votez fiindca oricum nu am pareri proprii".

    Carry on.

    Observam ca cititorii lui nihasa sunt masculi feroce si ardelence timide.

    ..... "Un domn mai rusinos dadea o muie cu ochii-nchisi" Zice stirea de la ora 5

    RăspundețiȘtergere
  10. SF ... asta a fost ultimul comentariu cu versuri din parazitii ...

    carry on

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!