Poze de la parada

De 1 Decembrie m`am trezit de dimineata sa merg la parada (e prima oara in ultimii ani cand fac asta) si mai ales sa fac si eu niste poze. Oarecum am fost surprins cata lume era prezenta la 10 jumatate dimineata. Bunici cu nepotei ... tineri cu prieteni ...multa lume. Un lucru foarte bun.

Am reusit sa ma strecor nitel in fata sa fac si eu niste poze. Nu toate au iesit extraordinar ... lumina destul de slaba m`a impiedicat sa folosesc un timp mai mic de expunere. Eh ma plang ca o fata mare ... puteam sa gasesc un loc mai bun daca ma straduiam dar intre noi fie vorba mi`a fost lene.

Pentru poze mai de ansamblu puteti sa incercati la Nwradu ~ care a prins loc bun. Eu am vrut sa surprind o poveste in poze. Ceva ce cu ajutorul imaginatiei sa te transpuna intr`o istorisire scurta cu iz patriotic. Nu stiu cat am reusit ... dar eu personal din pozele puse am vreo 2-3 care in opinia mea chiar reusesc sa faca asta. Dar destul despre ce am vrut eu sa transmit cu pozele astea .... asta e treaba voastra.

In continuare ofer 15 poze de la parada ... sper sa va placa.

Comentarii

  1. Ehe, se cunoaste 12x si stabilizatorul de imagine.
    Imi place mult cea cu cei trei portdrapel surprinsi "printre"... ceva. Miercuri se porneste "Zestre pentru Europa - Capsula Timpului". Imi dai acordul sa o cosider o prima contributie a ta la proiect?

    RăspundețiȘtergere
  2. cand am facut poza aia .. exact in clipa in care am apasat au trecut 2 jandarmi/politisti prin fata mea ... si i`am surprins exact printre ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. da... cat timp apare micul ala © si numele meu ... nu ma deranjeaza sa fie folosite pozele cu scopuri non comerciale.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vezi la mine galeria mea, la

    http://nwradu.blogspot.com/2006/12/poze-parada-1-decembrie.html

    Am stat chiar la piciorul Arcului de Triumf, langa ceilalti fotografi profesionisti si camerele de filmat asa ca am avut un unghi excelent.

    RăspundețiȘtergere
  5. la mine a fost oke ... m`am tot plimbat sa gasesc un loc ... si apoi mi`am dat sema de urmatorul lucru " hei am camera mare slr like ... daca cer voi frumos si iau privirea de iepuras uber sweet - sigur ma lasa sa me strecor in fata ". A mers si am facut ceva poze. M`as fi bagat mai rau dar eram si cu cativa prieteni si nu aveam chef sa ii las singurei.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa mor io parca ati fii ca ala din euro trip.Pe bune deveniti penibili

    RăspundețiȘtergere
  7. Păcat că nu ai fotografiat şi scanfandrii :|. Erau aşa drăgălaşi!...
    Dar premiul cel mare, după mine, la capitolul "uniformă de 5 stele" merge la ...la... cei din marină :P! Da.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare în ultima lună

Lansare: Bere Haiduc de la PENNY Market la 2 lei doza

viteza medie in oras .... 10km/h

Generator de nume de cocalari!